Szórakozás

Pénzért szexelt VV Cristofel

Kínos dolog derült ki VV Cristofelről. Az exvillalakó a Hír24-nek elárulta, két évvel ezelőtt csak azért járt egy 7 évvel idősebb nővel, hogy az eltartsa őt.

Mindez azért került szóba, mert Cristofel a napokban állítólag rákattant Keresztes Ildikóra. Nekünk persze már egy újabb verziót adott elő ezzel kapcsolatban. Mint mondta, egyáltalán nem jön be neki az X-Faktor mentora. Csak azért foglalkozna vele, mert szerinte tele van pénzzel. Szexelni azonban mégsem tudna az énekesnővel – tette hozzá a magát igényes kubai macsónak valló fiatalember. Pedig – folytatta mély élettapasztalattal –, tudja, hogy intim kapcsolat nélkül nem kapna pénzt egyetlen idősebb nőtől sem.

Mint kiderült, a kitartotti szerep egyáltalán nem idegen az ambíciózus fiatalembertől. Cristofel két évvel ezelőtt már eltartatta magát egy tőle 7 évvel idősebb hölggyel. Kapcsolatuk három hónapja alatt állandóan bókokkal halmozta el kedvesét, hogy a szerelem látszatát keltse. Aztán a kapcsolat véget ért. Az exvillalakó viszont ezek után sem tartja lehetetlennek, hogy a jövőben lesz még hasonló kapcsolata. Keresztes Ildikónak azonban egyelőre nem szeretne ajánlatot tenni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik