Mindenkin átgázol az ValóVilág bukott sztárja? Botrányos kitálalás

VV Shadi továbbra sem fogja be a száját, és még a héten kitálal VV Attila viselt ügyeiről. A fiatal fiú a Hír24-nek azt mondta, most végre megtudhatjuk, milyen a villa fura figurája.
Kapcsolódó cikkek


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Botrány a láthatáron? Shadi állítja, ő nem balhét akar, csupán azt szeretné, a nézők úgy szavazhassanak, hogy közben tiszta képet kaptak Attiláról. És, hogy a kiesett villalakó kitálalása miként befolyásolja majd a furcsa fiúról kialakult elképzeléseket? Ezt még maga Shadi sem tudta megmondani. Úgy véli, nem az a lényeg, hogy pozitívabb, vagy negatívabb képet fest majd exlakótársáról, hanem azt, hogy az lesz az igazság, amit mond. Mer, hogy az összefoglalókból nem derül ki minden – állítja a VV Törtetője, akit hiába faggattunk, nem akarta elárulni, mit tud Attiláról.

Lehet, hogy semmit? Lehet, hogy egyszerűen csak így akar a középpontba kerülni? Azt mondja, ez nem igaz. Majd gyorsan hozzáteszi: szeretne a későbbiekben Fecóról, Kingáról és Csabáról is beszélni, hogy megtudhassuk, mi van a róluk mutatott “kép mögött”. Azt, hogy ez pontosan mit is jelent, Shadi nem akarta, vagy éppen nem tudta megmagyarázni.