Szórakozás

“Legfontosabb a lelki harmónia és az egészség megőrzése” – Beszélgetés a szépséges műsorvezetővel

Rába Tímea hétről-hétre feltűnik az egyik győri bevásárlóközpont születésnapi műsorainak konferansziéjaként. Sok szállal kötődik a városhoz, egyebek között ezekről is mesélt.

– Győrben születtem, s 7 éves koromig itt éltünk. A családom egyik fele máig Győrben lakik, így sokszor jövünk a városba – kezdte az egykori szépségkirálynő.

– Manapság már csak akkor szeretek megjelenni televíziós műsorokban, ha olyan dolgot tudok átadni, ami igazán értékes – felelte Rába Tímea arra a kérdésre, mi az oka, hogy mostanában kevesebbet szerepel a tv-ben.

– A legtöbb időt három gyermekem nevelésével töltöm, emellett sokszor szerepelek műsorvezetőként kisebb-nagyobb rendezvényeken. Jelenleg ezoterikus iskolába járok, ahol számmisztikát, asztrológiát, tarot kártyavetést tanulok. Nemrégiben elvégeztem egy masszőrtanfolyamot is. Nagyon fontos számomra a testi-lelki egyensúly megteremtése. Mindenképpen olyan tevékenységgel szeretnék foglalkozni a jövőben, amellyel segíthetek az embereknek megtalálni önmagukat, s a belső harmóniájukat – zárta a beszélgetést Rába Tímea.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik