Szórakozás

Két gyermek is didergett az út menti árokban

17 illegális migránst, köztük két gyermeket fogtak el a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség és a Készenléti Rendőrség munkatársai az elmúlt 24 órában.

Tegnap reggel egy szolgálatba tartó rendőr lett figyelmes három emberre, akik a régi 5-ös út mellett gyalogoltak. Segítséget kért, majd szolgálatba helyezte magát és a járőrök kiérkezéséig feltartóztatta a három algír állampolgárt, akik nem sokkal korábban a zöld határt átlépve illegálisan érkeztek Magyarországra.

Nem sokkal később az egyenruhások a kissori útról két koszovói, majd délután Röszke belterületéről két afgán állampolgárt állítottak elől. Egyikőjük már második alkalommal próbálkozott, ezért vele szemben beutazási és tartózkodási tilalom megsértése miatt büntetőeljárás indult.

Az éjszaka folyamán a kisszéksósi úton észleltek a járőrök egy nagyobb csoportot, akik az út menti árokban feküdve próbáltak rejtőzni az egyenruhások elől. Erősítést hívtak, majd elfogták a 10 afgánt, akik között két gyermek is volt. Valamennyiüket előállították és idegenrendészeti eljárást kezdeményeztek ellenük.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik