Szórakozás

Felelőtlen anya lenne Angelina Jolie?

A forrongó hangulat ellenére a sztár visszavitte adoptált fiait szülőföldjeikre.

A világ egyik legjobb anyukájaként szokás Angelina Jolie-t emlegetni. Azonban ő sem mindig hozza éppen a legjobb döntéseket gyerekeivel kapcsolatban. E hónapban ugyanis többször is óriási veszélynek tette ki csemetéit. Előbb Vietnámba látogatott az egész család Brad Pitt új filmjét reklámozni, és közben Angie Pax-szel meglátogatta a fiú szülőfaluját, ahol négy éve nem járt. A település pedig nem tartozik éppen az ország legbiztonságosabb területei közé.

Majd a napokban Maddox-szal is eljátszotta a hazalátogatást, ami végképp viszi a pálmát a rossz ötletek sorában. Mad ugyanis egy olyan kambodzsai településről származik, ahová egy aknamezőn keresztül lehet eljutni, és a térségben gyakoriak a belharcok. De Angelina szerint fontos, hogy adoptált gyerekei megtartsák kapcsolatukat a gyökereikkel.

Brad ezzel azonban nem igazán ért egyet. Az ő felfogásában a biztonság az első, és ezek a kis kirándulások bármikor tragédiával végződhetnek, akármennyire is vigyáznak a híres családra testőrök. Egy kisebb hadsereggel, egy bombával vagy egy aknával szemben ugyanis ők is tehetetlenek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik