Szórakozás

Mi történt? Belevetette magát az éjszakába az elmúlt napokban Árpa Attila

Negyvenedik életévébe lépett a Szerencsekerék műsorvezetője, Árpa Attila. A STORY4 képernyőse négy bulival ünnepelte meg a jeles dátumot.


Fotó: STORY4

Betöltötte a negyedik ikszet Árpa Attila, aki fergeteges bulisorozattal ünnepelte meg születésnapját. Hiszen a Szerencsekerék műsorvezetőjét egy csöppet sem viseli meg életkora.

„Szó sincs kapuzárási pánikról, vagy bármilyen vészharang megkongatásáról. Nagy terveim mindig is voltak, most is dolgozom rajtuk, hiszen forgatok, könyvet írok és műsort vezetek. A korom egy csöppet sem zökkent ki” – nyilatkozta a Hír24-nek a műsorvezető.

Árpa Attila valóban nem csinál titkot a korából, sőt örömmel vállalja azt. Így kerek évszámú születésnapját is szívesen ünnepelte meg. A STORY4 képernyőse azonban nem egy, hanem négy születésnapi mulatságot is rendezett.

„Már csütörtökön elkezdtük az ünneplést, hiszen akkor volt a nagy nap. Először szűk családi körben ünnepeltünk Gianni éttermében. Másnap viszont óriási bulit csaptunk egy belvárosi szórakozóhelyen, ahol közel ötvenen jöttek el a bulira. Ezután kicsit nehezen indult a szombat, de az esti kanbulira összeszedtem magam” – árulta el a Hír24-nek az Argo-filmek rendezője.

Azonban az ünneplés itt még nem ért véget. A barátokkal való éjszakázást, pókerezést és videojátékozást Árpa Attila végül egy kellemes, feleségével eltöltött nappal zárta. „A születésnapom tökéletes zárása volt a wellnessezés, amitől teljesen feltöltődtem. Ezután még egy mozizás is belefért, lezárva ezzel a négynapos szülinapi ünneplést – nyilatkozta a Hír 24-nek a Szerencsekerék műsorvezetője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik