Szórakozás

Pályát módosítanak a Vastag testvérek?

Az X-Faktor első szériájának sztárjai DJ. Louis segítségével kóstoltak bele a remixkészítés rejtelmeibe, a népszerű lemezlovas ugyanis meglepte őket egy különleges feldolgozással: elkészítette Vastag Csaba és testvére,Tomi első közös számának, az Őrizd az álmod című dalnak a diszkósított változatát.

A népszerű lemezlovas meglepte a Vastag testvéreket egy különleges feldolgozással: elkészítette a fiúk első közös számának, az Őrizd az álmod című dalnak a diszkósított változatát.

“Őrületesen jó remixet csinált nekünk Louis! Igazi, pörgős klubzene lett. Kíváncsiak voltunk arra, hogy hogyan készülnek a feldolgozások és a mixek, ezért megkértük tanítgasson bennünket egy kicsit!” – árulta el Vastag Csaba, aki egy-két óra szárnypróbálgatás után öccsével együtt úgy döntött, maradnak inkább az énekesi pályán.

“Kíváncsiak vagyunk arra, hogy kire milyen hatással van a közös számunk” – mesélte Vastag Tomi. “Mivel mindenki mást lát meg benne, úgy döntöttünk, remixversenyt hirdetünk. A Facebook-oldalainkra már fel is tettük a keveréshez szükséges anyagokat és információkat” – tette hozzá.

Vastag Csaba elárulta, a legjobb remix készítőjénbek különleges jutalom jár. “Amelyik feldolgozás a legjobban tetszik majd nekünk, felkerül a készítő nevével az új albumomra!” – árulta el az X-Faktor győztes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik