Szórakozás

Így gyűjtik a sok pénzt a sztárok

Ötvennél több adásban forgatták eddig a játékosok a Szerencsekereket a STORY4-en esténként. Eddig 12 millió forintnál is többet vittek haza a szerencsések, nem beszélve a többmillió értékű tárgynyereményről.

Ettől a héttől a karácsonyi ünnepekig adventi különkiadásokkal is jelentkezik a népszerű játékshow! Pénteken Geszti Péter, Kasza Tibi és Nagy Sándor szállt ringbe, hogy elkezdje a gyűjtést. A nyeremények hétről-hétre gyarapodnak, így egyre nagyobb összeg lesz a kék, a piros és a sárga kasszában. December 24-én pedig ezzel az alappal indul a végső győzelemért Győrfi Pál, aki az Országos Mentőszolgálatnak gyűjt, Oszvald Marika, aki a Broadway Alapítványnak és Keresztes Ildikó, aki egy állatvédő egyesületnek szánja a pénzt.
Az első sztárparádés adás igazi fergeteg parti volt, erről Kasza Tibi gondoskodott, aki vicceivel, humorával mindenkit megnevettet, Árpa Attila csak kapkodta a fejét, hogy végre emberére akadt. Ám ez még csak a kezdet! Ne feledjék, ettől a héttől igazi sztárkavalkádot láthatnak a Szerencsekerék adásaiban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik