Szórakozás

Vidéki malackodás: orgiára hívta barátait a magyar sztár – Bajban a csapat?

Ízorgiára vitte kollégáit a neves humorista, Nádas György. Egy vidéki disznótoron malackodtak a nem is olyan régen még nehéz helyzetben lévő mikroszkóposok.



Pálinka, forraltbor, mindenféle földi jó, és természetesen egy hatalmas disznó várta az új Mikroszkóp Színpad művészeit és kollégáit Inárcson, hogy megmutassák, egy hamisítatlan disznótoron is feltalálják magukat. A csapatépítés nem is jöhetett volna jobbkor, hiszen a mikroszkóposoknak volt mit ünnepelni, ráadásul a kemény munka közben igazán rájuk fért egy kis kikapcsolódás is.
“Nagyon örültünk a Fehérgalamb meghívásának, hiszen a legtöbb időt a színház falain belül töltjük. Sokat dolgoztunk és dolgozunk, ezért jó volt együtt lazítani egy kicsi”t – árulta el az új Mikroszkóp Színpad művészeti tanácsadója, aki a megbízott igazgatóval, Szabó Attilával tudják, a jó eredmények, a népszerűség, és a siker nemcsak a társulatnak köszönhető, hanem azoknak a kollégáknak is, akik a háttérben serényen dolgoznak azért, hogy a színpadon minden rendben legyen, ezért természetesen ők sem hiányozhattak a buliból.
“Büszke vagyok a kollégáimra! Az előadásainkat imádja a közönség, ezért volt mire koccintanunk! Jól éreztük magunkat itt a panzióban, reggeltől estig ettünk, ittunk, jókat nevettünk, bowling- és biliárd-partit rendeztünk, és éjjel egykor még mint a gyerekek vártuk a palacsintát! Szerintem egy-két kilót fel is szedtünk!” – nevetett Nádas. Verebes István távozása után a Mikroszkóp sorsa kilátástalannak tűnt, Nádasnak és Szabónak köszönhetően most népszerűbbek, mint valaha.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik