Szórakozás

Férfikönnyek a bíróságon: ártatlanul ítélték el a magyar hírességet?

Sírva fogadta Knézy Jenő a Fővárosi Bíróság döntését, miszerint új eljárást indítanak az ügyében. A sportriporter bántalmazási ügye három és fél éve húzódik.

Tegnap délelőtt hozott döntést a másodfokú ítélőtábla a Fővárosi Bíróságon ifjabb Knézy Jenő ügyében, akit súlyos testi sértés kísérletével vádolnak, és első fokon tíz hónap felfüggesztett börtönt kapott. A taláros testület hatályon kívül helyezte a döntést, és Knézy ügyvédjével, dr. Papp Gáborral egyetértve arra kötelezte a bíróságot, hogy újból folytassa le a teljes bizonyítási eljárást – tudta meg a Bors. Az ítéletet ugyanis megalapozatlannak tartották, különösen  Knézy volt feleségének és apósának sérülésére vonatkozó részét, valamint hiányosnak és ellentmondásosnak vélik az egész ügyet. Így új bizonyítási eljárás indul első fokon, elölről kezdődik az egész, ismét meghallgatják a sértetteket, a tanúkat, az igazságügyi orvos szakértőket.

“Korrektnek tartom az ítéletet. Visszakapom az életemet, amit a volt feleségem és a családja szisztematikus munkával próbált tönkretenni. Remélem, visszakapom a munkámat, a Duna tévében a műsoromat, a Sportarénát, dolgozhatom a Magyar Televízióban, jön a foci Eb, jövőre az olimpia” – nyilatkozta a napilapnak Knézy.

A MTVA képviselője nem kívánt nyilatkozni arról, hogy a sportriporter visszakapja-e a munkáját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik