Szórakozás

Alig lehet ráismerni a TV2 egykori sztárjára – Megmentette a házasságát

Szenes Iván életművét dolgozza fel sajátos önvallomásként Nagyváradi Erzsébet és férje. A színésznő-zenész házaspár magánéleti gondjaikat és örömeiket is beleírták a darabba.

Közel két éve nem láthatjuk a TV2 Jóban Rosszban sorozatában Nagyváradi Erzsébetet. Az Ekler Klárát alakító színésznőt akkoriban úgy írták ki a sorozatból, hogy a későbbiekben bármikor visszatérhessen Csillagkútra.

Erzsébet az elmúlt időben sokat változott. Rövid barna haja megnőtt, és civilben az egész megjelenése bohémabbnak tűnik, mint amikor a precíz, kimért és szorongós szappanopera-szereplő bőrébe bújt.

A színésznő elmondta, hogy nem is a külsejében történt változás a lényeges, sokkal inkább az, hogy olyan dolgoknak enged teret az életében, amelyeknek eddig nem: ilyen például, hogy félmaratoni futóversenyen vett részt.

Erzsébet jelenleg az egy éve elhunyt Szenes Iván életművét viszi színpadra zenész férje segítségével, dramatizált változatban. A színésznő arról is vallott, hogy a darabban a magánéletének némely fontos momentuma is felszínre kerül. A Jóban Rosszban volt szereplője arról is vall – a színpadon és Mokkában is egyaránt – hogy férjével korábban házasságterápiára jártak, de szerencsére sikerült rendbe hozniuk a kapcsolatukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik