Szórakozás

Most lesz egyéves: tüneményes a magyar sztár kisfia

December elején ünnepli első születésnapját Ádika, Marót Viki kisfia. Bár az énekesnő még nem tudja, miként ünnepelnek majd, elképzelései már vannak.

Lassan már egy éve, hogy Marót Viki, a Nova Kultúr zenekar énekesnője életet adott kisfiának. Az énekesnőt azonban nem zökkentette ki a gyereknevelés, hiszen tökéletes összhangba tudja hozni a családi életet a karrierrel. „Hétköznap inkább a kicsivel vagyok, hétvégente pedig a fellépéseké a főszerep. Hétköznap inkább a kicsivel vagyok. Igaz, az elmúlt hetek nagyon elfoglalttá tettek, hiszen a napokban jelent meg Rock and Roll és kész! című lemezünk. A stúdió munkálatok időpontját igyekezett a zenekar hozzám igazítani, de még így is sokszor vittem magammal Ádikát is, bár, a gyermekfelügyeletet igyekszünk férjemmel megosztani. Hétköznap én vagyok Ádikával, míg hétvégén pedig a férjem” – nyilatkozta a Hír24-nek Marót Viki, akinek már fia születésnapi bulijáról is vannak tervei.

„Már nyakunkon a születésnap, de még nem tudom pontosan, mi hogyan lesz. Az biztos, hogy családi körben fogunk ünnepelni, ahogy abban is biztos vagyok, hogy nagy közös tortázás is lesz” – mondta Marót Viki, aki mindenben számíthat a férjére. „Ketten együtt remekül meg tudjuk oldani az Ádikára való felügyeletet. A férjem az első perctől kezdve partner mindenben, bátran nyúlt még újszülött korában is a picihez. Egyedül csak a kakis pelusok zökkentik ki, de a popsitörlőkből eszkábált maszkkal könnyen túlteszi magát ezen a kihíváson is – árulta el a Nova Kultúr zenekar énekesnője, aki kismamaként is megállás nélkül koncertezik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik