Szórakozás

Kamerák előtt szexelő sztárral erősít a TV2?

Új pletyka kering a TV2 folyosóján: Alekosz után állítólag a Big Brother egykori csődöre, Renátó is beköltözik az ÖsszeEsküvők Rezidenciára.

Hosszú idő után újra Magyarországon, no és a TV2 képernyőjén Renátó. Az egykori Big Brother szereplő zenészként járta a világot, majd Londonban telepedett le. A valóságshow talján bikája az elmúlt hetekben többször is megszólalt a kereskedelmi csatornán. Nemrégiben azért kelt kimagából, hogy a bulvárlapok újra összehozták BB Évivel, akiről – mint mondta – beszélni sem akar.

Bár a fiút a TV2 Mokkájába azért hívták, hogy muzsikusi karrierjéről meséljen, érdekes módon előbb-utóbb az ÖsszeEsküvők című műsor került szóba. A BB egykori szexcsődöre arról beszélt, hogy olykor terhes neki a valóságshow-ban szerzett ismertség, aztán rögtön ellentmondott magának, és a műsorvezetők kérdésére kijelentette, újra vállalná az önkéntes rabságot. “Nézd, ez hangulat kérdése, de el tudom képzelni, nyilván más indítékból, mint húszévesen: ez szervezés kérdése” – jelentette ki, majd hozzátette, adáson kívül szívesen megtárgyalja a Rezidenciára-költözését.

Nem csodálkoznánk, ha előbb-utóbb a zenész is feltűnne a z ÖsszeEsküvőkben, és Renátó Mokka- és Aktív-beli szerepeltetése csak felvezetése ennek. Arra persze kíváncsiak lennénk, hogy Alekosz után Renátót hogyan sikerülne letolni a játékosok, és persze a nézők torkán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik