Teljesen kiborult a ValóVilág kirúgott sztárja – erőszakossá válhat

Videoüzenetet küldött a villába Veronikának Cristofel. A kubai csődör nem érti, a lány miért szakított vele.
Kapcsolódó cikkek


Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Alig telt el egy kis idő azóta, hogy Veronika videoüzenetben szakított a kubaival, a plasztikázott szájú lány legnagyobb meglepetésére már a válasz is megérkezett. Alekosz exe egyedül nézte meg a felvételt, amelyben kedvese továbbra is szerelméről tett tanúbizonyságot.
Cristofel a videóban azt állítja, érzelmei őszinték, és amióta elhagyta a villát, nem csalta meg Veronikát. A kubai fiú nem érti, miért szakított vele a plasztikázott lány, elkeseredettségében a felvételen dühének is hangot is adott: a  videó végén ordítva pattant fel és fordított hátat a kamerának.
A felpumpált szájú valóságshow-szereplőt a látottak még jobban elbizonytalanították, egyre kevésbé tudja eldönteni, kit vigyen magával egy randevúra. Köztudott, Veronikának hamarosan lehetősége nyílik arra, hogy elhagyja a villát egy négyszemközti találkozó erejéig.

Az egyik esélyes Péter, aki mindent elkövet, hogy a plasztikcica őt vigye magával romantikázni. A másik befutó a villából kiszavazott Cristofel lehet: a kubai töretlenül bizonygatja, nem vágyik más nőre, csak Veronikára.