Szórakozás

A ValóVilág-összeesküvés: VV Boci igába hajtotta fejét

A villa ügyvédnője, Eszter, megnevezte párbajellenfelét. Vasárnap a feltörekvő Shadival csap össze a másodszor párbajozó karrierista Eszterrel.

Hosszas találgatás előzte meg a tegnap esti kiválasztást, amelyen Eszter megnevezte párbajtársát. A villa ügyvédnője párbajellenfelének megjelölésekor többször is hangsúlyozta, hogy döntését ezúttal érzelmi alapon hozta meg. Dr. Eszter mindenkit megtévesztve először arra tett utalásokat, hogy Kingát viszi párbajozni. Az ügyvédnő kiemelte, mivel Kinga a Dyával való párbajvisszatérése után azt ígérte kicsinálja őt, most revansot vehetne rajta. Eszter aztán hamar eloszlatta a kételyeket, s arra hivatkozva, hogy Kinga akkor hirtelen felindultságában nyilatkozott, elállt a cselszövő lány kihívásától.

Választása inkább egy olyan villalakóra esett, akit őszintétlennek érez, s akivel a kapcsolata egy cseppet sem mondható rózsásnak. Eszter így Shadit jelölte meg párbajellenfelének, aki felháborodott az ügyvédnő indokán, miszerint tiszteletlen volna a lányokkal. A feltörekvő Shadi és a karrierista Eszter vasárnap mérik össze erejüket a ValóVilág harmadik párbaján.

Döntésével Eszter igába hajtotta fejét. Történt ugyanis, hogy Péter, valamint Attila ajánlatot tettek a csak Bociként csúfolt ügyvédnőnek. A fiúk felvetették, amennyiben Eszter a közutálatnak örvendő Shadit hívja ki, a piszkálódó srácok soha többet nem használják majd céltáblának. Már, ha ő jut vissza a villába…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik