Szórakozás

Lefogyott a tévésztár

Nigella Lawson hírnevétől és szakácstudományától csak a hátsója volt hatalmasabb, ám kemény fogyókúrával ismét emberi alakja lett.

Aki látta már Nigella Lawsont főzni a tévében, az tudja, hogy a sztárszakács mindent a kezével mér ki az ételekhez, és mindent meg is kóstol. Előbbi sokakat zavar, utóbbi pedig elég kellemetlen hatással volt az alakjára. A rengeteg nassolástól ugyanis hatalmas hátsója és hasa lett, miközben a teste többi része egyáltalán nem hízott. Így elég bizarr alakja lett a testének, amit Nigella meg is próbált alaposan elrejteni. Nemrég viszont úgy döntött, hogy a szégyenkezés helyett, inkább dolgozik kicsit a külsején. Ennek eredményeképpen rengeteget fogyott, és végre olyan a megjelenése, amit nem kell titkolni a kíváncsi szemek elől.

Ilyen volt, ilyen lett

Az ötvenegy éves tévésztár jelentős súlycsökkenésének pontos metódusa nem ismert. De állítólag csak diétával sanyargatta magát. Persze néhányan arra tippelnek, hogy plasztikai sebészhez fordult és zsírleszívása volt. Ugyanis túl gyorsan tűntek el róla a fölösleges kilók.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik