Szórakozás

Hazudtak az X-Faktor sztárjáról – elárulja az igazságot

Lil C-t nemrég hírbe hozták egy gyerekkori lánybarátjával. Elárulta, nem csókolóztak, csak egy pusziról volt szó. Továbbra is szingli, és keresi az igazit.

Titokzatos lány Lil C oldalán. Egy paparazzi fotó kavarta fel az állóvizet néhány nappal ezelőtt. Mindenki azt találgatta, hogy vajon ki az a lány, akivel meglehetősen bizalmas viszonyba került az X-Faktor énekese szombat éjszaka. Az ismeretlen csábítóról kiderült, hogy nem is olyan ismeretlen. A fiatal tánczseni gyermekkora ismeri a lányt. Ráadásul több millió ember láthatta őt, ugyanis együtt táncolt Lil C-vel a két héttel ezelőtti adásban.

„Azért is választottam szobaton a Fekete vonat “Hol van az a lány” című slágerét, hogy ezzel is üzenjek mindenkinek: szingli vagyok, és keresem a nagy Ő-t. Komoly párkapcsolatra vágyom, a fotón látható lánnyal pedig csak jó barátok vagyunk. Soha nem volt egymáshoz közünk és nem is lesz. Nem csókolóztunk, történt egy baráti csók, de ennyi. Ez is csak amiatt, mert újra találkoztunk, és előtörtek belőlünk a régi emlékek” – magyarázta portálunknak Lil C.



„Ez a lány nekem gyerekkori jó barát. 14 évesek voltunk, mikor egy tánctáborban megismerkedtünk. Még kisgyerekek voltunk” – mesélte a fiatal tehetség, aki hangsúlyozta: nem hajtotta igába a fejét, és nyitva áll a szíve a hölgyrajongók előtt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik