Szórakozás

A Big Brother talján bikája újra képernyőn

Rég hallatott magáról az egykori Big Brother játékos, Renato. Az akkor nagyszájú, szókimondó fiúból, mostanra világjáró zenész lett.

Évekkel ezelőtt szállóigék sora kötődött a Big Brother játékosa, Renato nevéhez. Az olasz származású reality-szereplő akkor megvillantotta heves olasz vérmérsékletét, és forróvérűségét is. Hiszen a székdobáláson át az Évával töltött pásztorórákig sokmindent láthattunk tőle. Renato azóta – ha nem is külsőre – de sokat változott. A Nagy Testvér házának egykori lakója most az Aktív stábjának mesélt arról, mi történt vele az elmúlt időszakban.

Az olasz fiú tőle szokatlan komolysággal számolt be arról, hogy az elmúlt időszakban beutazta a világot. Megfordult Spanyolországban, Olaszországban, Svédországban és Angliában is, ahol végül le is telepedett, és zenélésből él. Renato elismerte, hogy a műsorban való szereplésének köszönhetően új lehetőségekhez is jutott, azonban itthon egy életre beskatulyázták. Ezért is döntött amellett, hogy inkább külföldön próbál szerencsét. Ám két játékossal – Popey-el és Bálinttal – a mai napig tartja a kapcsolatot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik