Szórakozás

Teherbe esett a kamerák előtti szextől az ÖsszeEsküvők sztárja?

Merészet állít az ÖsszeEsküvők Renikéje. A fiatal lány úgy véli, máris teherbe esett, az apa pedig nem más, mint Rezidencia-beli párja, Szilo.

Mint már megírtuk, ÖsszeEsküvők Renike hetekkel ezelőtt kijelentette, attól sem riadna vissza, hogy azt állítsa terhes – ha ez segítené a játékban maradását. Bár egyelőre sem ő, sem párja, Szilo nincs veszélyben, tegnap éjjel alkoholmámorában bedobta az adu ászt. Először csupán Szilónak beszélt arról, hogy amióta beköltözött a Rezidenciára, nem jött meg a havi vérzése, majd később a hozzájuk csatlakozó Marcit és Váját is feltételezett várandóssága hírével traktálta.
A hősszerelmest játszó fiú higgadtan fogadta a – majdnem – nyilvánvalóan minden alapot nélkülöző kijelentést, Marián máris gratulált a “kismamának”, a frissen beköltözött Vája pedig hosszasan fejtegette, hogy a gyermek Isten ajándéka, ezért biztosan Reni édesanyja is boldog lenne a gólyahír hallatán.

A nem kicsit ittas Renike – cigarettával és egy pohár borral a kezében – a kamerák felé fordulva közölte, terhességi tesztet szeretne kérni, majd a még nála is részegebb Szilóval Erzsók keresésére indultak, hogy közöljék vele, alighanem nagymama lesz. A kigyúrt vőlegényjelöltnek inába szállt a bátorsága, így csupán “leendő arája” újságolta el az örömhírt a mamának, aki ezt követően hosszú perceken át döbbenten bámult maga elé. Az anyósjelölt első sokkjából magához térve fiát próbálta kifaggatni, de az élő kamerás felvételek tanúsága szerint éjfélig bztosan nem jutott közelebb az igazsághoz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik