Veszélyes társaira a ValóVilág sztárja? Beteg?

Folyamatosan figyeli egy pszichológus az önmagából kifordult VV Kingát. Ha bármi gyanúsat észlelnének vele kapcsolatban, azonnal beavatkoznának – mondják a játék készítői.
Kapcsolódó cikkek

Nemcsak a szőkeséget nézik árgus szemmel a szakemberek, hanem a többi villalakót is. Elméletileg tehát nem történhet semmiféle végzetes a luxusbörtönben.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A Hír24 által megkérdezett független pszichológus egyébként úgy véli, hogy Kinga sokkal inkább hisztizik, mintsem gyászolná kiszavazott barátnőjét. A szőkeség megjátszott dühkitöréseivel is csak magára akarja irányítani a figyelmet – vélekedik Szép Éva pszichológus.

A szakember szerint a közhiedelemmel ellentétben az sem célravezető, ha a tomboló Kingáról nem vesznek tudomást a társai. Ez ugyanis arra inspirálhatja, hogy még tovább hisztizzen, egészen addig, amíg el nem éri a célját. Lehet, hogy banálisnak tűnik, de a szőkeségnél vélhetően azzal lehetne célt érni, ha egy hozzá közel álló személy megszeretgetné, és lekötné a fölös energiáit. Úgy véljük, erre talán most Gergő lenne a legalkalmasabb.

Ugyanakkor a pszichológus nem tartaná feleslegesnek azt sem, ha Kingát a későbbiekben alaposan kivizsgálná egy gyakorlott lélekbúvár. Elképzelhető ugyanis, hogy dühkitörései mögött esetleg komolyabb indulatkezelési problémák húzódnak. A majdani terápia a felállított diagnózistól függ. Lehet gyógyszeres vagy pszichoterápia is.