Szórakozás

Magyarországra repült az X-Faktor sztárjának kedvese

Malek Miklós barátnője 10 napig marad, és ahova csak tudja, elkíséri a tehetségkutató mentorát. Kaisa már a múlt szombati élő show-n is feltűnt, és ott volt a próbákon is.

Az X-Faktor mentora százával kap szerelmes leveleket a magyar lányoktól. Lépten-nyomon autogramot kérnek tőle, megállítják az utcán, hogy szót váltsanak vele. Rossz hír azonban a rajongóknak, hogy a napokban megérkezett Los Angelesből lengyel származású barátnője, Kaisa.


Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A tehetségkutató mentora hat éve alkot boldog párt kedvesével, akivel a tengerparton találkozott először, amikor a barátaik bemutatták őket egymásnak röplabdázás közben. A szerelmesek azóta elválaszthatatlanok, együtt élnek Los Angelesben, és minden szabadidejüket együtt töltik. Ezért számukra is nagy kihívás az X-Faktor, hiszen Miklós mentori teendői miatt most csak ritkán láthatják egymást.

Találkozni csak úgy van lehetőségük, ha Kasia Budapestre utazik, és megnézi kedvesét munka közben. Az egykori távolugró lány, aki most a filmiparban dolgozik, nem bánja a kiruccanásokat, hiszen nagy X-Faktor rajongó és kíváncsi a műsorra.

Úgy tudjuk, hogy Kasia pár napja érkezett meg, és még egy hétig biztosan marad. A mostani látogatáson kívül az X-Faktor után is hazánkba utazik, hogy a karácsonyt is együtt tölthesse választottjával.

Malek Miklós most energiája és ideje javát pártfogoltjai támogatására fordítja, és csak a versenyben lévő két énekesére koncentrál. Persze ahhoz, hogy segíthessen, Mikinek is kell a biztos háttér valamint a támogatás, és szerencsére kedvesére, Kasiára mindenben számíthat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik