Szórakozás

Eldőlt: itt a leggyűlöltebb férfimánia

Záporoztak a klikkek, dörögtek a kommentek. Mi megkérdeztük, Önök megszavazták. Eláruljuk, mitől borulnak ki legjobban a nők.

Történt a minap, hogy gondoltunk egy merészet, és úgy döntöttünk, megkérdezzük hölgy olvasóinkat, melyik az a férfihóbort, amitől lilákat látnak. Némi szerkesztőségi ötletbörze és a vonatkozó szakirodalom (senki ne kapjon a szívéhez, van ilyen. Nem is kevés. És böngésztük is. Becsszó.) tanulmányozása után összeszedtünk tíz olyan dolgot, ami sok hímneműnek természetes, sőt, örömteli elfoglaltság, ám a nők egy része enyhén szólva sem díjazza.

Igen, tudjuk, hogy a cikkben sarkosan fogalmaztunk – nem véletlenül. Úgy gondoltuk, így könnyebb kiugratni a nyulat a bokorból. És úgy tűnik, igazunk lett. Kommentelőinktől kaptunk hideget-meleget, volt itt háborgás, fröcsögés, helyeslés, vicceskedés, minden, mi szem-szájnak ingere. Élünk a gyanúperrel, hogy a celebek háborúja után a nemek is csatát fognak vívni hasábjainkon.

Ne is szaporítsuk tovább a szót, nézzük az eredményeket! A téma létjogosultságát mutatja, hogy több mint 16 ezer szavazat érkezett. A számok tanúsága szerint örömmel jelenthetjük, hogy a fürdőszobai tevékenységek univerzumában tanúsított slendriánság nem a hölgyek legnagyobb szívfájdalma, bár a klasszikus vécéülőke-problémakörben érkezett a legtöbb hozzászólás. Van, aki szerint az ülőke fel- vagy lehajtása csupán megegyezés kérdése, és intelligens embereknek nem jelenthet gondot, mások viszont elismerték, hogy a probléma nagyon is valós konfliktusok forrása.

Ami a szextémát illeti, ugyancsak jó hírünk van: bár több mint 1200-an gondolják úgy, hogy párjuk fittyet hány a lepedőakrobatikára, viszont kétezer szavazat arra utal, hogy a magyar férfiak komoly elhivatottságot mutatnak biológiai küldetésük beteljesítése terén. Magyarul szexelni akarnak éjjel-nappal. Ujjongjanak hát a demográfusok, van remény, megmenekülhet a nemzet!

És akkor nézzük a sötét oldalt is! Az emésztést kísérő hangos gázkibocsátás igencsak előkelő helyet tudhat magáénak a gyűlölt szokások versenyében. Konkrétan a második legzavaróbb férfiprodukcióként értékelték olvasóink: több mint 2800-an szenvednek az urak eme attrakciójától. De! Van, ami még ennél is idegesítőbb, amitől az ember lánya egyszerűen falra mászik.

Ugye most már mindenkit nagyon izgat, hogy mi lehet az? Itt a pillanat, hogy megmondjuk a valót: sehol sincs a fociőrület, megbocsátjuk a csőlátást is, viszont napnál világosabban kiderült: a nők bizony sikítófrászt kapnak a pasik okoskodásától. És tényleg. Mert a hímneműek megmagyaráznak, megszerelnek (vagy tönkretesznek) mindent, ha addig élnek is. Olybá tűnik, hogy a munkaköri leírásuk része a világmegváltás. Tetszik, nem tetszik, ez a nagy helyzet – több mint 3600 lelkes klikk tanúsága szerint.

Úgy látszik viszont, hogy a kütyümánia nem tartozik a neuralgikus pontok közé. Kósza félezer szavazat érkezett eme hóbortra, amiből azt a következtetést vonjuk le, hogy relatíve kevés mérnökfeleséget üdvözölhetünk olvasóink táborában. Hogy az ő érdeklődésüket is jobban felkeltsük, táblázatos formába öntöttük a végeredményt, íme:

KATEGÓRIÁK                                               SZAVAZATOK SZÁMA

 

1. Okoskodás                                                                3633

2. Böfögés, szellentés                                                 2874

3. Szexmánia                                                                 2002

4. Felhajtott vécéülőke                                                 1862

5. A szexuális érdeklődés totális hiánya                  1283

6. Csőlátás                                                                    1269

7. A padló azonosítása a szennyestartóval              1138

8. Fociőrület                                                                    1102

9. A fürdőszoba eláztatása                                            564

10. Kütyübűvölet                                                              532

     

    Köszönjük a hölgyeknek a lelkes böködést. Ígérjük, nem okozunk túl sok álmatlan éjszakát az uraknak sem. Mert higgyék el, van nekünk szívünk. Meg önkritikánk. Ezért jövő héten férfi olvasóinknak kedveskedünk egy hasonlóan vitriolos írással, amiben a nőkről fogjuk lerántani a leplet. (Na, nem ÚGY, de azért ígérjük, érdemes lesz elolvasni.) Bízunk benne, hogy az urak is hasonló aktivitást mutatnak, és elárasztanak minket a klikkjeikkel.

    Ajánlott videó

    Olvasói sztorik