Szórakozás

Vigyázat, fájni fog: ennyire buta a magyar valóságshow-szereplő?

Az Éden Hotelben, majd az Aranypartban is feltűnő István mondatai lassan legendássá válnak. Most összegyűjtöttük Mr. Nyíregyháza legnagyobb dumáit.

A kigyúrt férfiút bizony sosem a szellemi képességeiért kedvelték. Sokkal inkább annak hiánya az, mely gyakran csalt mosolyt a nézők arcára. Hiszen a Mr. Nyíregyháza címmel büszkélkedő csődör többször is bizonyította már, hogy bár ritkán szólal meg, szavaiból akkor is az együgyűség süt leginkább.

Persze mindez mit sem számít a sportos testalkatú realityszereplőnek, hiszen ő úgy érzi, dumájával mindenkit lehengerel. Azt nem tudjuk, hogy akadt-e már valaki, aki felvilágosította Istvánt beszólásainak színvonaltalanságáról. Abban viszont biztosak vagyunk, hogy magasröptű mondatai, még sokáig maradnak a köztudatban. Bár a shownak már vége, annak sem kell aggódnia, aki lemaradt István legendássá vált beszólásairól. Hiszen a Hír24 most összegyűjtötte a legjobb István-aranyköpéseket. Vigyázat, fájni fog!

A kockás hasú srác bizony gyakran unatkozott két alkoholizálás között. Így, amikor épp nem csinált semmit ilyen mondatokkal szórakoztatta a nagyérdeműt: „Úgy hiányzott ez nekem, mint lufiárusnak a nyílzápor!”

A munka – már ha a vendégek nélküli pultban ácsorgást annak lehet nevezni – bizony megviselte a balatoni valóságshow szereplőit. Ám István hősiesen állta a tizenkét órás műszakokat. Szakmai tapasztalatáról így nyilatkozott: „Lehet, hogy valakinek büdös a munka, de én voltam már villanyszerelő, autószerelő, asszonyszerelő, minden, ami kell!”

Persze a fizetés az állandó késések miatt általában feleannyi volt, mint amire a játékosok számítottak. Mr. Nyíregyháza ezt így tette szóvá: „Amit eddig én kaptam, az kevés volt, mint orosz rulettben a Jackpot!”

Istvánnak azonban nem csak a munkavégzésről volt meg a véleménye, hanem az Aranypartban kialakult szerelmi szálakat is szívesen boncolgatta. Így látta az Aranypart egyik női szereplőjének az esélyeit a kollégájuknál: „Szerintem Melinek annyi esélye van Ádámnál, mint háromlábú sünnek a hatsávos autópályán.”

Végül következzen kedvencünk, melyhez talán nem is fűznénk semmit. Ez ugyanis mindent elárul István szellemi rátermettségéről és homlokcsapkodást kiváltó dumatechnikájáról: „Ha hülyeség hajtaná a biciklimet, kontrázva mennék fel a Himalájára!”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik