Szórakozás

Végleg kikészülhet a magyar színésznő? – Megéri a pénz

Détár Enikő összeomlásáról hónapokig cikkeztek, ám a híresség azt állítja, már jól van. Sokan most attól féltik a színésznőt, hogy legújabb munkája a TV2 szappanoperájában végső csapást mérhet majd rá.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

És, hogy ezt mire alapozzák? Arra, hogy láthattunk már csúnya mélyrepülést olyan sztárok esetében, akik korábban az RTL Klubtól a TV2-höz szerződtek. Emlékezzünk csak vissza Vágó Istvánra. Szerencsére a kvízprofesszor lelkileg elég erős volt, hogy az újabb bukáson túltegye magát, de vajon Détár Enikő is kibírna egy hasonló helyzetet? Persze egyelőre még nem tudhatjuk, mennyi ideig maradhat a Jóban Rosszban című sorozatban, lehet, hogy teljesen fölöslegesen aggódnak ismerősei.

Az is benne van a pakliban, hogy a színésznő ismételten túlpörgeti magát a napi sorozat forgatásain. Ez pedig egyáltalán nem hiányozna, hiszen úgy tudjuk, hogy korábbi kimerültségének egyik oka éppen a túlhajszoltság volt. Éppen ezért valóban nem ártana, ha Enikő ezúttal jobban figyelne magára, vagy legalább családtagjai megpróbálnák őt megóvni az összeomlástól. Az állítólagos csúcsgázsi sem ér annyit, hogy a színésznő végleg tönkretegye magát, és ezáltal a családját is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik