Szórakozás

Kirúgták: két lánnyal szexelt bekokainozva az X-Faktor tehetsége

Kokainozás és rajongók elcsábítása lett a veszte a brit X-Faktor egyik legnagyobb esélyesének.

Tegnap teljesen váratlanul kitették a producerek Frankie Cocozzát az angol X-Faktorból, mert vétett a show aranyszabályai ellen. Először mindenki azt hitte, hogy a folyamatos bulizásai miatt került lapátra, ám ennél sokkal durvább dolgokat művelt. A tizennyolc éves rocker ugyanis a szombati adást követően az egyik szórakozóhelyen bekokainozott, majd felvitt magához két szőke rajongó lányt, és ágyba bújt velük. Majd a vasárnapi párbaj show előtt eldicsekedett az egész stáb előtt, hogy mennyire vagány volt az éjszaka, és szinte nem aludt semmit.

A dicsekvése azonban nem vált a hasznára, és Simon Cowell kis csapata tegnap azonnali hatállyal kirúgta a tehetségkutatóból. Ezt egyébként elkerülhette volna, ha nem beszél a kicsapongásairól. Mert, ha csak csinálja, az egy dolog, de ha dicsekszik vele, akkor azzal reklámozza az önpusztítást. Ezt pedig Anglia és a világ legnagyobb családi tévéműsorának szereplője nem teheti meg.

Ezzel minden valószínűség szerint egész életére elintézte karrierjét a tizennyolc éves énekes. Ugyanis a hangja nem sok van neki, és egyedül a Faktoron keresztül futhatott volna be, az ott szerzett rajongói és szakmai támogatással. De a tizenöt perc hírnév sokakat tett már gondolkozás képtelenné.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik