Szórakozás

Elhagyták Magyarországot Brangelináék – Veszélyeztetik a gyermekeiket?

Brad Pitt számára véget ért a forgatás Budapesten, így népes családjával azon nyomban távozott is hazánkból.

Rengeteg forgatási bonyodalom után véget ért Brad Pitt harmadik magyarországi tartózkodása. A jóképű színész, párja, Angelina Jolie, és hat gyermekük pedig azonnal tovább is álltak tőlünk. Jelenleg éppen Japánban tartózkodnak, majd több távol-keleti országba is ellátogatnak, hogy Brad promótálhassa új Oscar-esélyes filmjét, a Pénzcsinálót.

Ez anyagi szempontból nagyon hasznos, viszont a csemetéknek nem biztos, hogy jót tesz. A gyerekeknek ugyanis bő egy éven belül már körülbelül a hatodik ország kultúráját kell megszokniuk. Ráadásul annyira eltérő az amerikai, az európai és a japán kultúra egymástól, hogy szabályosan kultúrsokkot kapna tőle bárki. A rengeteg utazás pedig még egy felnőtt számára is megterhelő lehet, a folyamatosan változó környezethez való alkalmazkodás pedig sokak számára kihívást jelentene, nemhogy a tíz éven aluli kicsiknek. Veszélyes is a gyerekek számára, hiszen így nehezebben fognak kötődni egy adott helyszínhez, amit a velük egykorúak úgy hívnak: otthon. Kortársakhoz, akiket a hasonszőrű kölykök barátoknak hívnak. Ráadásul sok országban eltérőek a viselkedési normák, amik szintén zavart okozhatnak a kisgyermekek számára.

A World War Z felvételei közben továbbfolynak Pitt nélkül is a budapesti helyszíne, aminek valószínűleg mind a külföldi stáb, mind a magyar statiszták rendkívüli módon várják már a végét. A hatóságok okozta fennakadás miatt kialakult kellemetlen hangulat ugyanis azóta csak romlott a balesetek, illetve a nem túl ideális forgatási körülmények következtében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik