Szórakozás

Dráma az X-Faktorban – Kiesett az Apollo23

A nézők szavazatai alapján ismét egy csapatnak kellett távoznia. Az Apollo23-nak befejeződött a verseny.

Bár senki sem számított rá, szinte ugyanaz a szituáció állt elő az X-Faktor negyedik párbaján, mint a múlt héten. Hiszen akkor – és most is – Geszti Péter csapatainak kellett megmérettetnie. Akkor az Ikrek és a Rocktenors párbajharcából a zúzós slágereket éneklő fiúbanda jutott tovább. Azonban a rockzenei szerelmeseinek most sem kedvezett a szerencse. Hiszen a nézők szavazatai alapján ismét párbajoznia kellett a „nehézfiúknak”, akik ezúttal az Apollo23 ellen vívtak dalpárbajt.

Igaz, ami igaz, a megmérettetés során valóban jobban szólt a rocktenorok hangja, ám a korábbi teljesítmények alapján az Apollo23 esélyesebbnek tűnt a továbbjutásra. Így a mentorok is nehezen jutottak dűlőre. Míg Nagy Feró és Malek Miklós a Rocktenors mellett voksolt, addig Keresztes Ildikó és a csapatok mentora, Geszti Péter az Apollo23-at tartotta volna bent. A csapatok mentora szinte el sem akarta hinni, hogy ismét saját versenyzői közül kell választania, ám a döntetlen szavazati aránnyal a nézők kezébe adta a döntést Geszti Péter.

Úgy látszik a közönségnek ezúttal nem jött be a csíkosba öltözött, swingstílusú előadás, hiszen ezen az estén az Apollo23 kapta a legkevesebb szavazatot. Így a popos beütésű hármasfogatnak kellett távoznia a versenyből. A csapatot szemmel láthatóan megviselte a nézők döntése, ahogy a Rocktenors tagjai is könnyeikkel küszködtek. A shownak azonban tovább kell mennie – immáron csak egyetlen versenyben maradt csapattal, a Rocktenors-al.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik