Szórakozás

Komoly alkoholproblémái vannak: betegre itta magát a fiatal szexis sztár

Az orvosok eltiltották Rihannát a bulizástól, ugyanis annyit ivott az utóbbi időben, aminek komoly következményei lehetnek.

Szombaton kénytelen volt lemondani svédországi koncertjeit Rihanna, miután kórházba kellett szállítani. Az énekesnőt valamilyen könnyebb influenza döntötte le a lábáról, de a háttérben sokkal komolyabb gondok húzódnak meg. Az orvosai szerint ugyanis azért betegedett meg, mert a szervezete teljesen legyengült az életvitele miatt. Leginkább az ipari mennyiségű tequila elpusztítása van rá rossz hatással. Az elmúlt pár hónapban ugyanis leginkább a mexikóiak nemzeti itala alkotta a napi főétkezését. A koncertek után mindig stúdiózott egy kicsit, majd az éppen aktuális turnéállomás egyik szórakozóhelyén vedelt reggelig. Másnap pedig újra a színpadon mulattatta a nagyérdeműt, és kezdődött minden elölről.

Az orvosai ezért most eltiltották a bulizástól, hogy regenerálódni tudjon a szervezete. Amennyiben viszont nem vesz vissza a lendületből, akkor súlyos szövődményei is lehetnek a pihenés nélküli italozásnak. Ergo huszonhárom évesen halálra ihatja magát, ami nem lenne éppen túl szerencsés sem RiRi, sem a rajongói szempontjából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik