Szórakozás

Dobó Kata boldogan mesélt új vállalkozásáról

A színésznő színházi sikerei után most anyai örömök elé néz, és ezért fokozottan ügyel az egészségére is. Gyermekruhát viszont babonából nem vesz a szülésig.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Augusztus végén erősítette meg Dobó Kata az örömhírt, mely szerint gyermeket vár, de azóta sem túl gyakran beszélt az állapotáról. Most azonban kivételt tett. A színésznő a Fél Kettő című tévéműsorban mesélt a babavárás mindennapjairól.

Kata elárulta, a kismamaság minden egyes percét nagyon élvezi. Hirtelen rengeteg szabadideje lett, amit elsősorban írással tölt. Papírra veti mindazt, ami az elmúlt években történt vele, és persze a gondolatokat, érzéseket melyek manapság töltik ki az életét. Hogy a naplószerű vallomás egyszer könyv formájában is megjelenik-e, egyelőre nem tudni. A színésznő mindenesetre úgy érzi, jobb még most, frissiben megörökíteni az érzéseit, így születendő gyermekéhez is közelebb kerülhet.

Dobó Kata a magazinműsorban arról is mesélt, hogy semmit nem bánt meg a múltból. Ha újrakezdhetné, valószínűleg ugyanúgy cselekedne. Az Egyesült Államokban, Andy Vajnával töltött idő is szép emlékként él benne, és azt sem bánja, hogy a nagy szerepek végül mégis itthon találták meg.

Jelenleg minden gondolata és félelme a baba körül forog. Sokakhoz hasonlóan természetesen ő is tépelődik azon, hogy vajon jó édesanyja lesz-e a csöppségnek. Egyben azonban biztos: liberálisabb nevelést fog nyújtani kislányának, mint amit ő kapott a szüleitől. Ebben párja is segítségére lesz majd, aki már gyakorlott apukának számít, hiszen korábbi kapcsolatából van már két gyermeke.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik