Szórakozás

Szégyent hozott családjára a TV2 sztárja

Kamerák előtt, Majka Esküdj! című műsorában adott hangot felháborodásának Kati mama férje, Marián édesapja, János bácsi. A férfi szerint tűrhetetlen, amit hozzátartozói a Rezidencián művelnek.

Videoüzenetet juttatott be  János bácsi a Rezidenciára. A férfi rettenetesen felháborodott azon, hogy fia egyre többet részegeskedik, az pedig mélyen elkeseríti, hogy Kati mama nem is próbálja nyesegetni Marci „vadhajtásait”.

A családfőnek az italozáson túl az sem tetszik, hogy az utóbbi napokban felesége és fia is nagyon csúnyán viselkedik Másával. Hozzátette, mindenki követhet el butaságokat, és figyelmeztette Rezidencia-lakó hozzátartozóit, hogy ők sem hibátlanok.

Héjássy János elmondta, nem csak ő, de a család többi tagja is úgy érzi Kati lés Marián lejáratja őket, és kijelentette, ha fia nem változtat a viselkedésén, a valóságshow-ból való kiesése után el kell költöznie otthonról.

„Ilyen hozzáállással nem érdemes bent maradni, akinek se szíve, se esze nincs, az nem tudom mit csináljon magával” – szögezte le zárszóként János bácsi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik