Szórakozás

Jeges rémület: hányingere lett élő adásban a magyar sztárnak

Demcsák Zsuzsa hatalmas erőfeszítések árán tudta levezetni azt az interjút, melynek több hüllő is aktív szereplője volt.

Szinte a hányingerrel küszködött Demcsák Zsuzsa, amikor a Hüllő Show szervezői, és néhány nyálkás testű hidegvérű foglaltak helyet a stúdióban. A műsorvezető a profik higgadtságával vezette a beszélgetést, ám szemmel látható volt, hogy mindez óriási erőfeszítésébe kerül. Zsuzsa már a párnára helyezett kaméleont is félve méregette, ám amikor előkerült az óriásboa, a műsorvezető arcán átfutott a jeges rémület. Demzsák Zsuzsa a műsor alatt többször is hangsúlyozta, hogy tart a hüllőktől, s így félelmének is hangot adott, ám műsorvezető társát, Joshit ez cseppet sem zavarta. Ő ugyanis bátran vette kezébe a másfél méteres kígyót, amely akciót Demcsák Zsuzsa falfehéren követte végig a fotelba simulva. Míg Joshi a kígyóval barátkozott, addig a műsorvezetőre újabb csapást mértek a kiállítás szervezői.

Egy papírdobozból pillanatok alatt egy fél kilós óriásvarangy került elő, melyet megpillantva kis híján elájult a Mokka műsorvezetőnője. Zsuzsa a békát látva hosszú másodpercekig szóhoz sem jutott, s fejét támasztva szemmel láthatóan undorral vívott harcot. Így Demcsák Zsuzsa igencsak fellélegzett, mikor a beszélgetés vége szakadt. Azonban a műsorvezető az interjút követően is úgy festett, mint aki szellemet látott. Így Demcsák Zsuzsa reakcióit elnézve biztosra vehetjük, hogy undorát nemhogy legyőzte, sokkal inkább felszínre hozta a stúdióban lévő rögtönzött hüllő kiállítása.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik