Szórakozás

Amiről még soha nem beszélt: szerelmes a nagybeteg magyar énekesnő

Lang Györgyiről tudni lehet, hogy szinte soha nem beszél magánéletéről, az utóbbi időben pedig leginkább betegsége kapcsán került címlapokra. Joshi Bharattal most kivételt tett: elárulta, szerelmes.


Fotó: TV2

Az indiai sorselemző Másképpen című műsorában tett vallomást a Pa-Dö-Dö énekesnője. Lang Györgyiről eddig senki nem tudta, hogy párkapcsolatban él, de Joshi kérdésére megnyílt és elmondta: „Van társam, szeret engem és én is szeretem őt, minden rendben van.”
A híresség arról is beszélt, kedvese nincs reflektorfényben, és nem is szeretné bemutatni a nyilvánosság előtt, életének ezt a szeletét a legszigorúbb magánügyének tekinti.

Joshi arra is kíváncsi volt, hogy Györgyi miért nem vállalt gyereket. A színésznő elmondta, amikor még lehetett volna, elhessegette a gondolatot is, hiszen annyi munkája volt, hogy az teljességgel kitöltötte az életét. Györgyi úgy véli, hogy pszichésen egy nő negyvenöt éves kora környékén érett a gyermekvállalásra, és nagy kiszúrásnak tartja a természettől, hogy ekkor pedig már biológiailag nem célszerű szülni.
„Egy gyerek öregasszonnyá tesz egy huszonöt-harmincéves nőt” – osztotta meg sajátos gondolatait az énekesnő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik