Szórakozás

Sokkoló videó az 1. magyar óriáshamburger-zabáló versenyről

Két perc, harmincöt másodperc az első hazai óriáshamburger-faló verseny rekordja. Nézzék meg sokkoló videónkat!

Egyszerű a képlet, ha az ember egy óriáshamburger-faló verseny érdekrendszerét boncolgatja. A versenyt rendező pub tulaja némi hírverésre számít, a résztvevők meg zabálni (bocsánat, egy jót enni) szeretnének. Az első sokk akkor éri a versenyzőt, amikor szembesül a hamburger méretével, a következő pedig akkor, amikor rájön, hogy a 25 deka húsból, némi zöldségből, sajtból, baconből és házi sütésű óriászsemléből álló tömény ételkoncentrátumot időre kell lenyomni a saját torkán.

Az I. Fiktív Hamburger Opennek elnevezett hamburgerzabáló versenyen, melyet egy nyolcadik kerületi, barátságos pubban rendeztek, meglepő módon nem csak nagydarab versenyzők indultak – a 15 éves cingár fiútól kezdve a 120 kilós meglett férfiemberig minden típus szerencsét próbált. (Egyikük epekőműtét előtt áll, nyolc kővel.) Sőt, néhány kifejezetten karcsú hölgy is indult, bár nekik szemlátomást fontosabb volt, hogy tartsák magukat a kulturált étkezés szabályaihoz, mintsem hogy mindenkit megelőzve magukba tömjék a hatalmas adagot.

Végül az első hazai hamburgerfaló verseny eredményei: 1. helyezett: Andrassew Dávid Igor 2.35 perc, 2. Szabó Ádám 4.3 perc, 3. Pettkó András 4.33 perc.

Nézzék meg időnként sokkoló videónkat!

Pluszinfó
Ilyen, és ehhez hasonló – például csirkeszárnyfaló – bajnokságokat egyébként elsősorban Amerikában rendeznek, ahol a populáció jelentős része régóta jelentős túlsúlytól szenved. Amerikában persze mások a porciók és a hozzáállás az ételhez és az étkezéshez, elég, ha csak az Amerikai pite című filmre gondolunk. A legtöbb társaságban már akkor is megdöbbenést kelt az ember, ha egy féldisznónyi hamburger mellé nem kér egy szekérderéknyi sült krumplit

Ajánlott videó

Olvasói sztorik