Szórakozás

Elhunyt a tragikus sorsú színésznő

Egy titokzatos betegség okozta, hosszadalmas kínokat követően elhunyt az egyik legnagyobb brit sorozatsztárt.

A hétvégén igazi gyászhangulat lengte be Anglia köddel borított vidékeit. Váratlanul elhunyt ugyanis Sue Lloyd. A színésznő már régóta komoly egészségügyi gondokkal küzdött, de soha nem beszélt róluk. Így még a családtagjai sem tudják pontosan, hogy mitől szenvedett, és mi végzett vele. De mindenesetre megváltás volt számára a halál.

Sue a hatvanas években tette le névjegyét a tévétörténelemben, olyan sorozatokkal, mint Az angyal, a Bosszúállók, vagy a Minden lében két kanál. A közönség azonban akkor ismerte meg igazán, amikor Michael Caine mellett szerepelt Az Ipcress ügyiratban. Világsztár státuszát pedig a nálunk kevésbé ismert Crossroads című szériával érte el. Illetve a Joan Collinsszal közös meztelen fürdőzésével a The Studban.

Magánélete azonban korántsem alakult olyan fényesen, mint a karrierje. Alighogy hozzáment az életben is, a Crossroadsban férjét alakító Ronald Allenhez, a férfi néhány hét múlva meghalt. A népszerű színésszel rák végzett teljesen váratlanul. Ez annyira megviselte Sue-t, hogy a szakmának is csaknem teljes mértékben hátat fordított.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik