Szórakozás

Egyre kövérebbek a TV2 hírességei

A TV2 felvételei alapján egyre testesebbek az ÖsszeEsküvők menyasszonyjelöltjei. A lányok közül némelyik lassan jelentős súlytöbblettel küzd.


Fotó: TV2

Nem csak a nézők, de a TV2 Esküdj! című műsorában Majka is szóvá tette, hogy látványosan híznak a Rezidencia lakói. A lányok ruhában még egész jól leplezik súlytöbbletüket, de a bikinis szépségkirálynő-választás, majd az iszapbirkózás során sok rejtett hibára fény derült.

A lányok többsége – úgy tűnik – leginkább a hátsó felét növeszti, de sokuknál comb és pocaktájon is vannak problémák, amit a zuhanyzóban és öltözködés közben nem nagyon lehet elrejteni. A leginkább talán Diazzal, Mónikával és Renikével szaladt el a szekér: ők minden bizonnyal jobban tennék, ha már most fogyókúrába kezdenének, de a kétgyerekes édesanya alakja is csak ruhában tökéletes. Mása ominózus zuhanyzós jelenete nem csupán pornográf jellege miatt ábrándított ki bennünket az orosz nőből.

Talán egyedül Csengének nem lehet oka panaszra, az Első Emelet frontemberének lánya szertornász múltjának köszönhetően a lassan egyhónapos semmittevésben is tartja a formáját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik