Szórakozás

Nem önszántából jelentkezett a műsorba a valóságshow-szereplő

Nagyon sokan jelentkeztek a TV2 ÖsszeEsküvők valóságshow-jába. Kiderült azonban, hogy vannak olyan szereplők, akiknek fél évvel ezelőtt még eszükbe sem jutott házasodni: a produkció választotta ki őket a "szerepre".

A Hír 24 a Rezidencia egyik legellentmondásosabb lakójának, Nikónak az édesanyjával beszélgetett. Kíváncsi voltunk arra, Mariann – ismerve lánya temperamentumát, nem féltette-e Nikót, amikor úgy döntött, hogy a kamerák előtt keres magának párt. Az asszony  kérdésünkre elmondta, lányának esze ágában sem volt jelentkezni a műsorba…
„Niko az egyik barátnőjét kísérte el a castingra, de amikor meglátták, behívták őt is, és be is választották a 16 lány közé. A sors fintora, hogy a másik lányból viszont nem kért a produkció, aki ezért nagyon megharagudott Nikire” – mesélte az édesanya.


Fotó: TV2

„Nekem és a lányomnak is nagyon fáj, hogy Nikótól nemcsak elfordult ez a barátnője, hanem lépten-nyomon pocskondiázza, hazugságokat terjeszt róla” – osztotta meg velünk Mariann.

Hasonlóról számolt be a Hír24-nek Szilo édesapja, Tihamér is, amikor arról kérdeztük, kinek az ötlete volt, hogy felesége és fia – jó esetben – hónapokig kamerák előtt éli az életét. A férfi elmondta, hogy fiát a csatorna a legnagyobb közösségi portálon választotta ki. Tihamér azt is hozzátette, nem Szilveszter az egyedüli szereplő, aki így került be a műsorba.

 


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik