Szórakozás

Gátlástalanul nyomult a TV2 szexmániás sztárja

Az ÖsszeEsküvők Rezidenciájának leggátlástalanabb lakója kétség kívül Marián. A vőlegényjelölt minden alkalmat megragad, hogy felhívja magára a figyelmet.


Fotó: TV2

Nem bír hormonjaival a TV2 valóságshow-jának szereplője, Marián. Feszültségét azonban nem titokban vezeti le, hanem mind tettekkel, mind szavaival nyíltan kifejezi szexuális vágyait.
Marci egyik barátja a Hír24-nek elmondta, a srác nem játssza meg magát a műsorban, pont így viselkedik akkor is, ha nem figyelik kamerák. Dávid elmondta, arról fogalma sincs, hogy haverja mennyire él aktív szexuális életet a mindennapokban, de azt nem tagadta, Marián időnként említette neki egyéjszakás kalandjait. A barát kérdésünkre elmondta, a látszat olyan értelemben azonban csal, hogy Marci link alak lenne, és hozzátette, a fiú jóideje komoly kapcsolatra vágyik.

Hevesi Kriszta szexuálpszichológus szerint egyáltalán nem biztos, hogy a fiú nagyobb libidóval rendelkezne Rezidencia-beli társainál. “Nekem is felajánlotta orális szolgálatait, de véleményem szerint ez inkább csak kitűnni vágyás és polgárpukkasztás. Marci folyamatosan kompenzálni szeretné nem túl előnyös külsejét és iskolázottságbeli hiányoságait” – tette hozzá a szakember. – “A viselkedésében ezen kívül szerepet játszik a kontrollfunkciók teljes hiánya valamint a nagyfokú gátlástalanság is.”
Hevesi Kriszta a Hír24-nek azt is elmondta, hogy mindezek mellett Marián nagyon odaadó, jólelkű, igyekvő fiú.

Érdekes az is, hogy amíg a többi vőlegényjelölt a kamerával szemben zuhanyzik, addig Marián még nem villantott. Lehet, hogy intim méreteit tekintve is van mit kompenzálnia?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik