Szórakozás

Borzasztóan narancsbőrös a ValóVilág sztárja – meztelen képek

Szinte már az összes villacica megmutatta bájait, egyedül Eszter volt az, aki szégyellősködött. Jelentjük: megtört a jét.


Fotó: RTL Klub

Azt sejtettük, hogy Eszter, a villa kései beköltözője, nem egy bombanő. Így a jogászból villalakóvá lett lány eddig bőszen takargatta bájait, s csak sejtéseink lehettek arról, hogy fest dr.Eszter ruha nélkül. Azt gondoltuk, hogy a kétajtós szekrénynek is beillő lány, nem egy playmate a ruha alatt, ám Eszter villantása minden elképzelésünket felül múlta.

Eszter a minap, levetkőzve gátlásait, a kamerákra fittyet hányva vetette le ruháit. Így kiderült, a lány nem csak gömbölyű idomokkal, de némi narancsbőrrel is rendelkezik. Hatalmas feneke leginkább a Hold domborzatára hasonlít, hátsóján egymást érik a fekete gödröcskék. A jogász azonban nem sok időt hagyott, hogy a látottakat feldolgozzuk. Meztelen, zuhanyzós fürdőzése során ugyanis nemcsak duci, narancsbőrős alkatát, hanem megereszkedett keblét is megcsodálhatták a nézők. Bár a jogász előnytelen alkati adottságai ellenére éppoly esélyes a villanyereményre, mint a többiek. Azonban a látottak alapján nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy ha a győzelemtől nem is, a dr. Szöszi külsőtől fényévekre áll dr.Eszter.


Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik