Munkát kapott Stohl a börtönben

A színész-műsorvezető lassan kezdi megszokni a börtönéletet. Egy hét alatt kialakította saját napirendjét.
Kapcsolódó cikkek


Fotó: Playboy

Naponta 10 percet beszél családjával, és hamarosan dolgozni kezd a börtönben Stohl András – mondta el a Fókusz stábjának ügyvédje, aki bevonulása óta először találkozhatott a színésszel. Buci korábban többször kérte, senki ne akarjon börtönshow-t csinálni a történetéből. Az ügyvéd csak többszöri kérés után állt kamera elé, hogy a legalapvetőbb információkat elmondja Buci új életéről.

„Nagyon barátságosak vele az emberek, jó szándékú fogadtatást tapasztalt, atrocitásoknak nem volt kitéve, és bíztatják, hogy tartson ki. Reggel ébresztő, rendrakás a zárkában, összeszedik a szemetet, majd beadják nekik a reggelit” – árulta el az ügyvéd. A színész azt is elmondta ügyvédjének, Ruttner Györgynek, hogy a többi rabhoz hasonlóan nagyon várja a délutáni egyórás sétákat. Mivel egyszemélyes zárkában van, csak ott tud beszélgetni a többiekkel. A népszerű műsorvezető a napjait egyelőre tévézéssel (minden nap megnézi az RTL Klub Reggeli című műsorát), olvasással és naplóírással tölti. Ezen kívül naponta 10 percet beszélhet telefonon családjával. Stohlt havonta egyszer látogathatják meg személyesen.

„Hamarosan sor kerül az első családi beszélőre, ahová élettársa, édesanyja és nagylánya tud majd bemenni. Várja nagyon, hogy erre sor kerüljön, havonta lesz ilyen lehetőség, nyilván mindenki várja ezt az alkalmat” – mondta Ruttner György.

Stohl András egyelőre csak a konditerem használatára kapott engedélyt, célja, hogy a börtönben töltött hónapok alatt egészségesebb életre szoktassa magát, és letegye a cigarettát.  Már dolgozik is: raktárosként kapott munkát a Kozma utcai intézetben – árulta el az ügyvéd.