Szórakozás

Retteg lánya bosszújától Liptai Claudia apja

Az idős férfi szerint a TV2 műsorvezetője azért nem keresi már hónapok óta, mert így akar bosszút állni rajta, amiért meggondolatlanul fecseg a sajtónak.

Mint arról korábban beszámoltunk, ha kimondják szerelmének válását, a hírek szerint újra férjhez megy Liptai Claudia. A színésznő boldog és kiegyensúlyozott, úgy érzi, megtalálta élete párját, és immáron végleg új életet kezdhet. Az új élet pedig egy második kisbabát is jelenthet.

Liptai István a Hír24 megkeresésére elmondta,  nem tudja, miért állítják a lapok, de ő semmit sem tud a lánya és a Mokka szerkesztőjének esküvői terveiről. Péterrel még soha nem  találkozott, bár Claudia  már több mint egy éve alkot egy párt a szerkesztővel, még nem mutatta be neki. Igaz, nagyon nem is lett volna erre lehetősége, hiszen már több mint két hónapja nem találkoztak, a férfi állítása szerint lánya már nem keresi telefonon, unokáját júliusban látta utoljára, és a múlt héten óriási botrányt kavart bántalmazásról is csak a lapokból értesült.

István bácsi arra gyanakszik, hogy Claudia így akarja megbosszulni, hogy olyan dolgokat nyilatkozott a sajtónak, amiket a műsorvezető sosem árult volna el magáról.

A TV2 műsorvezetője egyébként korábban sem avatta be édesapját a szerelmi életébe, és a férfi sem kérdezgette az udvarlókról, Diára bízta, hogy mit mond el neki. Azt ugyannakor Liptai is jól tudta, hogy Gesztesit nem igazán kedvelte. „Tíz évvel idősebb volt nála, és a megjelenése sem volt rokonszenves” – mondta az édesapa, aki reméli, lánya minél hamarabb felveszi vele a kapcsolatot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik