Szórakozás

Steve Jobs halála megrázta az RTL Klub sztárját

Steve Jobs halála a hazai hírességeket is megrázta. Ám bíznak abban, hogy az "almás" cég újító kedve változatlan marad.

Szomorú hírre ébredtünk ma reggel: Steve Jobs, az Apple birodalom atyja életének ötvenhatodik évében elhunyt. Termékeit világszerte használják, s így Magyarországon is számos rajongója van a cégnek. A hétköznapi felhasználók mellett sok művész, valamint médiaszakember is az “almás” kütyükre esküszik. Ördög Nórát, SP-t és Lányi Lalát kérdeztük, miért is vonzódnak a mára ikonikussá vált márkához.

A fiatalok kedvenc zenésze, SP imádja az Apple termékeit. Leginkább azért választotta az “almás” masinákat, mert megbízhatónak és tökéletesen felhasználóbarátnak tarja őket.
“Teljesen más szintet képviselnek, mint a hagyományos PC-k. Fotózáshoz és zenéléshez Macintosh gépeket használok, az iPhone-om pedig olyan, mintha a személyes asszisztensem lenne. Nagyon sajnálom Steve Jobsot, hiszen hatalmas koponya volt. Kíváncsi vagyok, merre
 halad majd az Apple nélküle” – nyilatkozta a Hír24-nek.

SP-hez hasonlóan Lányi Lalát is megdöbbentette Steve Jobs betegségének és halálának híre. A zenész a Hír24-nek elárulta: hosszú évek óta az Apple-termékek rajongója, hiszen mind a zeneiparban, mind az irodai munka terén ezeket a termékeket találja a legmegbízhatóbbnak. A Kozmix énekese megszállott gyűjtője a cég termékeinek, és minden új darabra szeret lecsapni. Sőt Lala még egy Apple-tanfolyamot is elvégzett, így hazánkban szinte egyedüliként oktatja a cég egyik zenei szoftverének alkalmazását.

Bár Ördög Nóra is Apple-felhasználó, Lalával ellentétben ő nem tartja magát gyűjtőnek. Valójában férje, Nánási Pál fertőzte meg az Apple-imádattal, ám Nóra ezt egy cseppet sem bánja. Az X-faktor műsorvezetőjét megviselte Steve Jobs halálhíre. Nóra továbbra is az Apple-termékek mellett teszi le a voksát, ugyanis bízik a cég töretlen minőségpolitikájában. Nóra azért is kedveli különösen az Apple filozófiáját, mert a különböző termékek tökéletes rendszert alkotnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik