Szórakozás

Szakított az álompár

Még egy fél évig sem húzta Hollywood egyik legdögösebb sztárpárja, ugyanis Leonardo DiCaprio búcsút intett Blake Livelynak.

Egyesek már eljegyzést és esküvőt jósoltak Leonardo DiCapriónak és Blake Livelynak , ám a jóslat túl optimistának bizonyult. A páros ugyanis szakított. A pontos indokot nem kötötték a világ orrára, de azért nem nehéz kitalálni, mi történhetett. Korábban ugyanis már kétszer is majdnem búcsút intettek egymásak, mivel Blake-et nem szerette Leo anyja, míg a szőkeség képtelen volt tolerálni párja bulizási szokásait. Persze lehet, hogy csak megunták a másikat öt hónap alatt.

A szakítás árnyékában máris megindultak a találgatások, hogy ki lehet DiCaprio következő hódítása. Ha a szépfiú tartja eddigi szokását – vagyis hogy az új barátnőnek fiatalabbnak kell lennie az előzőnél – akkor Hollywood feltörekvő szépségeire csaphat le. A legjobb oddsokkal Jennifer Lawrence indul. A huszonegy esztendős Oscar-jelölt színésznő hasonlít legjobban elődeire, Gisele Bündchenre, Bar Refaelire és Blake-re. Emellett Jen karrierjének is jót tenne egy kis hátszél Leonardótól. De ez még a jövő zenéje.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik