Szórakozás

20 kilót hízott a magyar énekesnő

A legfrissebb hírek szerint Mary Zsuzsi súlyos beteg, melynek következtében 20 kilót szedett fel az utóbbi időben. Egykori férje a Hír24 kérdésére elmondta, valóban gond van az énekesnővel.

Bár évekkel ezelőtt Mary Zsuzsi és Klapka György kígyót-békát kiabáltak egymásra, az “aranyember” mégsem orrolt meg teljesen volt feleségére. Mint ismeretes, az ékszermágnás a mai napig támogatja az énekesnőt, és most, a bajban is mellette áll.

Klapka a Hír24-nek elmondta, nem biztos, hogy Zsuzsi a pajzsmirigy-problémájától hízott meg. “Mielőtt megkapta az implantátumot, másfél évig nem volt foga. A beültetés ideje alatt műfogsort sem viselhetett, ezért csupa pépes ételt evett, melyek többnyire cukrosak, kalóriadúsak voltak. Elképzelhető, hogy éppen a helytelen táplálkozása miatt lett beteg.”

Az üzletember azt is hozzátette, úgy látja, Zsuzsi most nem iszik, de természetesen korábbi életmódja is hozzájárulhatott alakjának változásához. Klapka leszögezte, aggódik volt feleségéért, hiszen, ahogy az orvosok is mondják, nincs gyógyult alkoholista, csak tünetmentes. Azt is elmesélte, Zsuzsinak korábban – például a terhességei alatt – is voltak olyan időszakai, amikor nem fogyasztott alkoholt.

Arra is kíváncsiak voltunk, vajon van-e esélye Zsuzsinak a gyógyulásra. Klapka György elmondta, ő maga nem beszélt az asszony orvosával, de exe azt állítja, a szakemberek szerint, amennyiben betartja az utasításokat, és szedi a gyógyszereket, fél év alatt rendbejöhet.

Klapka György kérdésünkre leszögezte, akármi is történt közte és exneje között, amíg erejéből telik, támogatja, hiszen mégiscsak Zsuzsa imádott négy gyermekének anyja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik