Szórakozás

Férfiakkal hált ételért a sármos színész

Nem mindig állt a zászló korunk egyik legnagyobb sorozatszínészének, Thomas Jane-nek, így volt, amikor testét adta ételért.

Az utóbbi időben rengeteget támadják Thomas Jane-t sorozata egyik félreérthető, homofóbnak titulált jelenete miatt. Ám élete legnagyobb titka rávilágított, hogy egyáltalán nem elutasító melegekkel, sőt. A Hung – Neki áll a zászló főszereplője ugyanis elég nagy tapasztalattal bír a férfiakkal való közeli kapcsolatok terén. Tizennyolc éves kora környékén az utcára kényszerült, csupán egy autója volt, amiben lakott. A mindennapi betevőt pedig úgy szerezte meg, hogy hajlandó volt bármire olyan férfiakkal, akik ételt vettek neki. Ezek a jótét lelkek pedig szexuális ellenszolgáltatásokat vártak el tőle.

Ezt az időszakot igazi sorsfordítóként élte meg Jane, mivel ekkor jött rá, hogy őt heterónak teremtette az Úr. De egyáltalán nem bánta meg a történteket, ugyanis az anyja mindig arra tanította, hogy próbáljon ki mindent, mielőtt automatikusan elutasítaná. Fiatalként pedig a legoptimálisabb a kísérletezés. Ami talán mélyebb nyomot is hagyott benne, mint állítja. Ugyanis exfelesége, Patricia Arquette minden egyes válási kísérletüknél arra hivatkozott, hogy elhidegültek egymástól valamilyen rejtélyes okból. Ami akár lehetett egy-két kóbor kaland férfiakkal. Jane részéről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik