Szórakozás

A szépség múlandó: szégyelli a testét a magyar szépség

Balint-Antonia(1)(1024x768).png (bálint antónia, modell, fürdőruha, )
Balint-Antonia(1)(1024x768).png (bálint antónia, modell, fürdőruha, )

Az egykori szépségkirálynőink felett is eljárt az idő. Az egykori dobogósok bevallották, már nincsenek megelégedve százszázalékosan külsejükkel.

Szívesen tölti a szabadidejét vízparton kislányával Bálint Antónia. A szépség szinte minden szabadidejét kislányával tölti, és akár a rendszeres testedzésről is lemond, hogy gyermekével lehessen.
Aquaparkos fürdőzésére a TV2 Aktívjának kamerái is elkísérték Toncsit, aki bevallotta: azért visel egyrészes fürdőruhát, mert az jótékonyan takarja a hasát, amit nem szívesen tesz közszemlére. „A szülés óta még nem sikerült kimunkálnom” – vallotta Antónia, akinek az utóbbi időben, érthetően, kisebb baja is nagyobb volt annál, mint hogy edzésre járjon. (Mint ismeretes, néhány hónapja gyermeke apjával Földesi-Szabó Lászlóval keveredett vitába, ami annyira megviselte, hogy szanatóriumba vonult kipihenni magát.)

Toncsihoz hasonlóan nem elégedett magával Kuchta Judit sem. Az egykori szépségverseny-győztes bevallotta, reggelente már nem szívesen néz tükörbe, de a mai napig szívesen emlékszik vissza arra, hogy régen ünnepelt szépség volt.

Judit Toncsihoz hasonlóan ma inkább már gyerekeinek szenteli az életét, és mindketten gondolkoznak a további családbővítésen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik