Szórakozás

Több mint 100 énekesétől búcsúzik az X-Faktor

A Táborban 150 tehetségnek kell bizonyítania: váratlan feladatok, feszültség, sorsfordító pillanatok, a végére csak 24-en maradhatnak.

Több ezres tömeg mérettette meg magát négy fordulón keresztül az RTL Klub X-Faktor című tehetségkutató műsorában. A Táborba a mentorok döntése alapján százötven produkció juthatott tovább.

„A százötven produkció előadója három körön esik át. Minden lépcsőfoknál ötvennel lesznek kevesebben. Az első megmérettetésnél véletlenszerűen beosztják az énekeseket hármas csoportokba, majd választaniuk kell egy dalt, amelyet a saját arcukra formálnak” – árulta el a műsor részleteit az Új Ásznak Herman Péter, az X-Faktor kreatív producere.

„Lélektanilag a második forduló a legnehezebb, hiszen itt a várakozáson túl semmit sem tehetnek a jelöltek. A mentorok fotók alapján döntenek. Legvégül egy színpadi produkciót láthat a közönség, aminek keretein belül bármilyen számukra kedves dalt előadhatnak a jelöltek. Itt már nem kapnak visszajelzést a mentoroktól, szó nélkül kell távozniuk a teremből. a maradék ötven emberből kerül ki az a huszonnégy, aki továbbjuthat a mentorok házába és esélyes rá, hogy benne legyen abban a tizenkettőben, aki bekerül az élő műsorba” – nyilatkozta a kreatív producer.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik