Szórakozás

Téglákat eszik a 3 éves kislány

Natalie egy ritka betegségben szenved: édességek helyett téglára, villanykörtére és botokra fáj a foga.

Natalie Hayhurst szülei megdöbbenve vették észre, hogy gyermekük, a vele egykorú kis társaival szemben, nem időz naphosszat a cukrászda süteményektől roskadozó pultja előtt, és a hétvégi bevásárláskor sem könyörög csokikat és cukorkákat a vasárnapi ebéd mellé, helyette inkább téglát bont és kicsavarja a lakásban található lámpákból az égőket, majd jó étvággyal elfogyasztja őket.

“Úgy eszi a téglát, mint más gyerek a csokit. Figyelmeztettük, hogy nem szabad, hogy akár bele is halhat ebbe, de nem képes ellenállni” – nyilatkozta Natalie édesanyja, Colleen az amerikai lapnak, a The Sunnak.

A gyermek úgynevezett Pica betegségben szenved, vagyis elsősorban olyan tárgyak után sóvárog, amelyek emberi fogyasztásra alkalmatlanok és többnyire mérgezők.

A kislány azután sem mondott le életveszélyes “hóbortjáról”, hogy az egyik villanykörte szilánkjai szétvágták a száját és felsértették a torkát is. Szerencsére nem lett nagyobb baja, de az orvosok a mai napig értetlenül állnak a különös betegség előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik