Szórakozás

Összevarrta páciense melleit a kókler sebész

A szerencsétlenül járt amerikai nőnek a szemhéját is megmütötték, azóta nem tudja becsukni a szemét.

Dinora Rodriguez úgy gondolta, hogy 40 évesen nem ártana egy apróbb sebészi beavatkozás, hogy még vonzóbbá váljon. A Los Angelesben élő hölgy plasztikai sebészhez ment, hogy kicseréltesse szilikon implantátumait.

Pechére az orvosnő, aki megműtötett, nem erre volt képesítve, az eredmény pedig kész katasztrófa lett. Két szexi melle helyett Dinorának most egy nagy van, a műtét során ugyanis középen egyesítették őket. Az imposztor orvos a szemhéját is megműtötte, pedig a nő ezt nem is kérte. Az orvos hozzánemértése miatt Dinora most nem tudja becsukni a szemét – írja a manna.ro.


A szakértők, akikhez a műtét után kétségbeesetten fordult, azt mondták, már semmit nem lehet tenni, és élete végéig szemcseppeket kell cseppentenie a szemére, hogy látószervei ne száradjanak ki. A melleit viszont korrekciós műtéttel helyre lehet hozni abból a pénzből, amit az őt megnyomorító orvos beperelése után kapott.

Dinora csatlakozott egy pácienseket tájékoztató kampányhoz abban a reményben, hogy más nők nem járnak pórul úgy, mint ő. A legfontosabb, hogy azok, akik műtét révén szeretnének szépülni, olyan orvost válasszanak, aki tagja a plasztikai sebészek szakmai szervezetének.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik