Szórakozás

Jack Nicholson jachtján forgatta klipjét Kozso

A Szomorú Szamuráj romantikázni vitte szerelmét, Keirát Amerikába, hogy megmutassa neki floridai otthonát. Itt építgeti ugyanis külföldi karrierjét az énekes-producer.

Kozso és kedvese „látványosan jól néztek ki”, amikor megérkeztek Amerikába, meg is kérdezték tőlük, hogy mivel foglalkoznak, mert ott érzékenyek az ilyesmire – mondta szerényen az énekes. Persze a kiruccanás nem telhetett el munka nélkül, hiszen – nem is akárhol -, Jack Nicholson luxusjachtján forgatták új klipjük egy részletét.

“Nyolc szoba, 5 vagy 6 fürdőszoba és hatalmas nappali volt a hajón. Épp a kikötőben pihent, és sikerült néhány órára megszerzeni ezt a csodálatosan szép luxusjachtot” – újságolta boldogan az Aktívnak a Szomorú Szamuráj.

A járókelők állítólag még autogramot is kértek Kozsóéktől, nem tudták, hogy kik ők, csak az öltözékükből gondolták, hogy sztárok lehetnek.

Kozso és Keira tökéletes párost alkot, és ahogy mondják, szeretnének szeretetben és egészségben együtt maradni az idők végezetéig. A fiatalok két évvel ezelőtt ismerkedtek meg, sokáig azonban szimpla munkakapcsolat volt közöttük. A gyönyörű fiatal lány ugyanis nem más, mint Kozso táncosa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik