Szórakozás

Szüzet szüntess: VV Veronika szexleckéi a Villában

Alekosz exe meg akarja mutatni a világnak, hogy nem üresfejű liba, emellett korrepetálna is: szívesen kezelésbe venné a Szüzek kategória leendő nyertesét.

Mint arról korábban beszámoltunk, szombat este a VV4 győztese, a szexkiborg görög egykori arajelöltjei mérkőztek meg egymással a nézők kegyeiért. A bájosan naiv Veronika, a mindig pajkos Andrea, és az őrülten epekedő Barbara. Mint, ahogy az várható volt, a nézők végül a fekete hajú plasztikbombának szavaztak bizalmat, aki kortesbeszédében elmondta, a külseje nem természetes, de a belseje igen, és ha szeretnének egy őszinte lányt látni, akkor ő megfelelő választás.

Veronika elsősorban azért jelentkezett a valóságshow ötödik szériájába, hogy bebizonyítsa, az emberek eddig félreismerték, ő nem egy üresfejű liba, igaz a fődíj sem utolsó szempont, hiszen így végre megoldódnának az anyagi problémái is, az pedig már csak hab lenne a tortán, ha a Villában ráadás különdíjként rátalálna a szerelem.

Bár szülei kifejezetten megkérték, hogy ne hozzon rájuk szégyent és ne meztelenkedjen a luxusbörtönben, a Bors című napilapnak elárulta, egyáltalán nem biztos benne, hogy ezt majd be is tudja tartani, bikiniben fürödni ugyanis nem tartozik az erősségei közé. A korrepetálás viszont már annál inkább, a kacsacsörű villalakó bevallotta: ha úgy alakulna, szívesen megmutatná hamarosan beköltöző szűz lakótársának, hogy miről is maradt le eddig…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik